Miért van szükség az üzleti kapcsolatépítésre?

2017/04/11 Címkék: üzleti reggeli, kapcsolatépítés, salgótarján.

Az üzleti kapcsolatépítés az egyik legősibb marketing eszköz, ami soha nem megy ki a „divatból”, hiszen az emberek szeretik látni kivel kötnek üzletet, igénylik a személyes találkozót, fontos és meghatározó az első benyomás és persze a bizalom, amit csak így lehet megszerezni. Fontos megemlíteni, hogy ezeknek az üzleti reggeliknek (és nem csak azoknak) nem az az elsődleges célja, hogy a tagok csak egymás termékeit, szolgáltatásait vegyék igénybe, hanem az is, hogy segítsék egymást üzleti ajánlásokkal.

A találkozók általában 3 fontosabb részből állnak:

Minden tag és vendég röviden bemutatkozik: ki ő, és mivel foglalkozik a vállalkozása. Egy megjelent 10 percben bemutatja vállalkozását, hogy a többiek jobban megismerhessék és mélyebben is el tudjanak gondolkodni, hogy kit tudnának számlára ajánlani, vagy saját kapcsolatrendszerükben kinek lenne ő ideális partner. A kötetlen beszélgetések a kötelező programok után, ahol a számunkra „érdekes” és már korábban bemutatkozott emberekhez odamehetünk személyesen is bemutatkozni, beszélgetni.

Érdemes ezekre az eseményekre 30-40 névjegykártyát vinnünk, hogy akinek szüksége lehet a szolgáltatásunkra, termékünkre, akkor tudja hogyan/hol találhat meg minket.

Jó hír, hogy Salgótarjánban is könnyedén építgetheted kapcsolataidat.

Mikor és hol?

A következő üzleti reggeli időpontja:

2017. április 21. 9:00
Salgótarján, Stécé kávéház

Jelentkezem az üzleti reggelire!