Idén a 4. Üzleti Reggeli 2016. április 21-én

2016/03/31 Címkék: üzleti reggeli, networking, salgótarján.

Még mindig sokan - bár egyre kevesebben - kérdezik a meghívottjaink közül, hogy miért éri meg eljönni nekik az Innovatív Üzleti Reggelire. (Akik már nem kérdezik, azok voltak már rendezvényünkön és megismerték az előnyeit.)

Számos rendezvényen felvetődtek Salgótarján és Nógrád megye aktuális problémái, amiket számtalan csatornán hallunk, látunk és folyamatos téma a közbeszédben. Több kezdeményezés is alakul ezen problémák megvitatására és a megoldások megtalálására. Ennek okán mindenkit szeretnénk arra kérni, hogy az Üzleti Reggeli renezvényeken fókuszáljunk az üzletkötésre, a többi résztvevő kapcsolatokkal, ajánlásokkal erősítésére. Ez a rendezvényünk fő célja.

Ennek megfelelően, ha Ön is eljön és bemutatkozik, akkor mindenképpen figyeljen oda a bemutatkozásában arra, hogy elmondja, milyen ügyekben keres partnereket, ügyfeleket!

Ön elmondja, a többiek ajánlanak Önnek kapcsolatokat.

Tudja, hogy kutatásokkal bizonyították, hogy Magyarországon 3 kapcsolaton keresztül bárki elérhető?

Bővebben olvashat erről a gondolatról előző cikkünkben.

Ha Ön érti ennek a jelentősségét, akkor érti, hogy miért fontos, hogy eljöjjön. Természetesen nekünk is fontos, hogy Ön ott legyen velünk a következő reggelin. Kattintson ide és jelentkezzen most!

A 2016. áprilisi üzleti reggeli időpontja: 2016. április 21., csütörtök, 9.00

Helyszín: Galcsik Hotel, Salgótarján, Karancs út 9.

networking.jpg

Az előző reggeliről:

2016-03